Om oss

Vitamin Well startades under 2006 med en ambition att bredda det svenska dryckesutbudet. Under många år hade vi saknat ett modernt alternativ till läsk och söta juicer. Både i USA och i Asien fanns det mängder med drycker som både var mindre söta och som innehöll nyttoämnen från exempelvis te eller vitaminer och mineraler.

Vi letade men kunde inte hitta en dryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen. Därför bestämde vi oss för att ta fram en helt ny dryck i allt från smak och innehåll till utseende. En dryck som vi själva ville ha. För att lära oss om olika nyttoämnen och deras funktion tog vi hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning. Vi utvecklade smaker och designade en flaska som vi själva tyckte om.

Ett och ett halvt år efter starten var vi klara och våra tre första vitamindrycker lanserades på Apoteket i maj 2008. Idag, drygt 5 år och 40 miljoner flaskor senare, kan vi konstatera att vi inte var ensamma om att sakna bättre alternativ i dryckeshyllan.

Vi är ett svenskt bolag där all produktion och utveckling sker i Sverige. Vitamin Well är en uppstickare och utmanare och vi drivs fortfarande av samma engagemang och innovation. Vi kommer alltid att sträva efter att ta fram ännu bättre, smartare och godare drycker för Norden. Och numera resten av Europa.

Idag har Vitamin Well tre dryckeskategorier på marknaden; Vitamin Well Original som finns i åtta olika smaker, Vitamin Well Stevia som är sötad med steviolglycosider och finns i tre olika smaker samt Vitamin Well Sparkling Water som finns i tre olika smaker .

Vi är stolta över dem alla och hoppas att du också kommer att gilla dem!

Bli återförsäljare eller företagskund

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vitamin Well växer för varje dag. Vill du sälja eller distribuera våra drycker är du välkommen att höra av dig till oss på 08-23 02 02.

FÖRETAGSKUND

Erbjuder ni idag era anställda läskedrycker eller mineralvatten och vill utöka ert sortiment med Vitamin Wells produkter? Hör av er direkt till till oss. Vi samarbetar med distributörer som Selecta, Menigo, Dryckesgrossisten, Axfood Närlivs, Axfood Snabbgross, Hemberga Brunn och Martin Olsson. Henrik Krantz når du på henrik.krantz@vitaminwell.se eller på telefon 0707-49 38 39.

Inköpställen

Vitamin Well vitamindryck och Sparkling Water finns att köpa på apotek, 7-eleven, Pressbyrån, ICA, Coop, Willys, Hemköp, Vi-butiker, OK/Q8, Statoil och Preem. Du hittar oss även på en lång rad caféer, sportanläggningar, golfbanor och bensinbutiker över hela landet. 

Saknar du Vitamin Well på din ort, skicka gärna ett mail till oss på info@vitaminwell.se.

Kontaktinformation

BESÖKSADRESS
Garvargatan 9
112 21 STOCKHOLM

POSTADRESS
Box 22075
104 22 STOCKHOLM

TELEFON
+46 (0) 8 23 02 02

E-POST
info@vitaminwell.se

För sponsringsförfrågningar vänligen maila sponsring@vitaminwell.se.