Quality and Product developer till Vitamin Well AB

Vi fortsätter att expandera snabbt och behöver därför utöka vårt produktutvecklings – och kvalitetsteam i Stockholm.

Tjänsten är tvådelad och består av kvalitetssäkring samt produktutveckling. Som kvalitetssäkrare arbetar du bl.a. med:

  • hantering, utredning och uppföljning av reklamationer för företagets samtliga varumärken
  • kvalitetssäkring av råvaror och produkter
  • leverantörsbedömning

Som produktutvecklare arbetar du bl.a. med:

  • delta i och till viss del driva lanseringsprojekt
  • utveckling av recept och produkter inom området sportnutrition
  • sensoriska tester
  • framtagning av förpackningstexter

Vi söker dig som har en livsmedelsutbildning från högskola/universitet och erfarenhet av arbete med kvalitet och/eller produktutveckling på livsmedelsföretag. Du har goda kunskaper om kvalitetssäkring av olika typer av livsmedel och med ett lösningsorienterat men samtidigt pragmatiskt förhållningssätt kan du förstärka vårt team i arbetet med att säkerställa en hög produktkvalitet.

Den person vi söker bör trivas att arbeta i ett högt tempo med snabba beslut och att självständigt axla ansvar för att driva projekt framåt. Det är även viktigt att du har god kommunikationsförmåga då arbetet innefattar nära kontakt med våra konsumenter såväl som med våra leverantörer och samarbetspartners. Den sökande bör ha ett genuint intresse för livsmedel.

Ansökan
Du ansöker genom att sända oss ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv som yrkesperson och varför du söker tjänsten. Observera att inkompletta ansökningar inte kommer att behandlas. Ansökan skickas till johanna.sevonius@vitaminwell.se. Vi rekryterar löpande. Datum för tillträde är så snart som möjligt.

Om företaget
Vitamin Well AB är ett svenskt funktionell mat- och dryckesföretag som grundades av tre entreprenörer 2008. Idag har det vuxit till att omfatta hela sex olika varumärken, som finns representerade på över trettio marknader; Vitamin Well, NOCCO, NOBE aloe vera, Barebells, Tyngre och Snackbros. Hos Vitamin Well erbjuds du ett sammanhang där människor är engagerade och där professionalism och en personlig approach går hand i hand. Varje enskild individs prestation påverkar hur det går för oss och därför värdesätter vi alla roller på företaget lika mycket.

Vitamin Well är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite snabbare, lite bättre. Huvudkontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm.