Vitamin Well /Barebells söker plockande fältsäljare mot dagligvaruhandeln i Stockholm

Vi på Vitamin Well, NOCCO, NOBE aloe vera, Barebells och Snackbros (functional foods) söker en utåtriktad, positiv och ambitiös person för ett fartfyllt jobb som plockande fältsäljare utav funktionell dryck/mat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att fylla på produkter i kyl/hylla, bygga exponeringar samt driva och utveckla försäljningen tillsammans med säljaren på dina butiker. Du kommer tillsammans med ansvarig säljare att sälja in nylanseringar, kampanjer m.m. mot våra viktigaste kunder inom dagligvaruhandeln. Du är en person som hela tiden ser nya kreativa lösningar och du tror på att etablera långsiktiga relationer med inköpsansvarig på dina butiker.

Du är en person som trivs som allra bäst när du får jobba fysiskt, i ett högt tempo och ta snabba beslut. Du är socialt kompetent och ödmjuk mot såväl kunder som kollegor. Vi ser även att du är välorganiserad samt har en hög arbetsmoral. Dina blivande kollegor är ett ungt och drivet gäng med stor passion för träning och hälsa. Det är viktigt att din grundinställning är att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder. Tidigare erfarenheter inom försäljning/kundrelationer är självklart meriterande även om det viktigaste för oss är att du har rätt attityd och att du är en team player.

Vi ser gärna att din dröm är att bli säljare framöver.

Omfattning: Heltidstjänst, mån-fre
Krav: B-körkort. Vi tillhandahåller tjänstebil.
Start: Februari/Mars. Rekrytering sker löpande med start 13/2-18.

Är det dig vi söker? Välkommen att skicka ditt CV samt personligt brev till christian.lundgren@vitaminwell.se – Märk ämnesraden med ”Ansökan plockpersonal”.