Happy Jankell och vitamin well prepare

PREPARE MED HAPPY – HUR FÖRBEREDER MAN SIG SOM SKÅDESPELARE?

Filmer på duken, pjäser på scenen och maraton i pipen. Vår ambassadör Happy Jankell har många järn i elden – men hur förbereder hon sig för sina utmaningar? För Vitamin Well berättar skådespelerskan om scenskräck, lönlös panik och att njuta av jobbet.

Vad förbereder du dig för 2018?

– Jag är en sådan person som skriver massvis av nyårsmål och visioner av vad jag vill ska hända, både mål och drömmar. Sedan hoppas jag givetvis på att kunna omvandla drömmarna till konkreta mål som jag tillslut kan pricka av på min to-do-list! Jag förbereder mig för en hel del grejer med andra ord. Jag har exempelvis premiär i mitten av mars, jag ska spela i ”Frankenstein” och nu är vi mitt uppe i repetitioner. Jag har ironiskt nog en del scenskräck, så förberedelserna i hur jag ska handskas med den är i full gång i mig. Sedan min livs hobby såklart – löpningen… Det blir minst ett maraton, helst två. Det kräver sina förberedelser, minst sagt.

Vad är viktigast att tänka på inför inspelning/pjäs/lopp?

– För mig handlar det om fokus och att kunna landa i nuet. Det kan faktiskt vara svårare än det låter… det kan nog de flesta skriva under på. Att koppla bort omvärlden och vara i det här åtråvärda nuet är en utmaning i sig. Det är särskilt viktigt i mitt jobb som skådespelare, det krävs för att kunna vara närvarande och bära sin karaktär.

Utåt sätt agerar jag nog i och för sig rätt likt på startlinjen innan ett lopp som inför en teaterpremiär. Jag slår mig själv över benen, håller hårt på min integritetsbubbla (prata helst inte med mig) och jag tänker förmodligen något i stil med ”Happy, du är bäst, du är queen of fucking everything, KÖR NU!” Haha.

Berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått snett?

– Jag hatar att vara dåligt förberedd, jag blir så besviken på mig själv då. Man försätter sig själv i en jobbig situation som man med rätt förberedelser hade valet att påverka i förhand. Har man skitit i det så får man stå sitt kast. Det som är trist med dåliga och oengagerade förberedelser är ju att man inte kan njuta av situationen man är i. Om jag ska spela in en scen vill jag bara njuta av att göra mitt jobb och lägga krutet på min medspelare istället för att i panik tänka ”vad fan är min nästa replik”, det är ju lönlöst. Kommer inte på någon specifik situation men kan relatera till känslan. Har lärt mig att jag avskyr den så mycket att nu för tiden är jag nästan alltid redo för allt jag tar mig an.

Bra tips till folk som vill skådespela?

– Det finns tusen tips, men först och främst titta mycket på film och TV-serier, vad tycker du är bra och varför? Prova kanske att spela upp någon scen från filmen hemma. Filma med din mobilkamera och utvärdera dig själv lite eller be en kompis göra det, LEK!

Nycken till bra skådespeleri är att pröva sig fram och att låtsas. Sedan tycker jag att man ska kolla upp om det finns någon teaterkurs där man bor, det är alltid roligt att lära känna andra som man delar intresset med. Sedan finns det en del hemsidor där företag söker statister och mindre roller till film och TV-produktioner. Jag var själv med i en sådan sida när jag var yngre och fick faktiskt ganska mycket jobb via det systemet.

 

Om Happy Jankell

Ålder: 24 år

Bor: Stockholm

Yrke: Skådespelare

Insta: @Happyjankell

Preparing for: Premiär av Frankenstein i mitten av mars

Konditorn Sebastian Pettersson

PREPARE MED PETTERSSON – HUR FÖRBEREDER MAN SIG SOM KONDITOR?

Hur förbereder man sig som konditor? Vad är viktigast att tänka på? Vitamin Well är stolta över att presentera Sebastian Pettersson som ambassadör. Kocklandslagets konditorstjärna är en viktig del i lanseringen av den nya smaken Vitamin Well Prepare – och nu förbereder sig Pettersson för ett spännande 2018.

 

Vad förbereder du dig för 2018?

– Min absolut viktigaste förberedelse detta året är inför Culinary World Cup som äger rum i november.

Vad är det viktigaste att tänka på inför en tävling?

– Att vara strukturerad och organiserad. Ha en plan och var beredd på exakt allt. För min del är det även en nyckel att ha en god fysik. Tävlingen pågår i ca nio intensiva timmar och för att verkligen orka ge allt hela vägen så krävs det att kroppen också orkar. För att inte tala om hur otroligt många timmar som just nu läggs på träning inför tävlingen.

Kan du berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått helt snett?

– Jag är ju ett riktigt planeringsmonster och kontrollfreak så jag brukar oftast vara väldigt förberedd i allt jag ska göra, men sist jag minns att något gick riktigt snett var nog Midnattsloppet i somras. Stressig dag, började dagen med helt fel kost, dålig uppvärmning och hamnade på helt fel tempo i löpningen. Vilket ledde till en skada strax efter sex kilometer såklart.

Har du några bra tips till personer som drömmer om att tävla på din nivå?

– Att alltid ge allt, verkligen allt, 110%. Glöm aldrig bort att vara ödmjuk, ingen är fullärd. Ta alltid reda på det du inte förstår och gräv ner dig i det tills du förstår fullt ut.

Om Sebastian Pettersson

Ålder: 23 år

Bor: Stockholm

Yrke: Konditor

Insta: @sebastianpetterssonpastry

Preparing for: Culinary World Cup 2018 – Världsmästerskapen i professionell matlagning

Prepare med Aleks – Hur förbereder man sig som artist?

Hur förbereder man sig som artist? Och vad kan gå snett om man inte gör det? Vi tog ett snack om förberedelser med Vitamin Wells ambassadör/musikartisten Aleks – som även medverkar i och har gjort musiken i lanseringsfilmen för den nya drycken Vitamin Well Prepare.

Vad förbereder du dig för 2018?

– Att komma ut och spela, släppa ny musik. Jag har även börjat föreläsa vilket är utmanande och roligt.

Vad är det viktigaste att tänka på inför en spelning eller inspelning?

– Att komma förberedd och hålla fokus, om det gäller spelning att ha god kontakt med alla inblandade från ljus till ljudtekniker och framförallt – inte glömma att ha roligt under tiden.

Kan du berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått helt snett?

– Vi skulle spela på ett ställe i Stockholm för några år sedan. Vid soundcheck så visade det sig att ljudanläggningen inte funkade hos stället vi var på. Men det löste sig, vår gitarrist hade egna högtalare som vi hämtade. Det blev inte så bra ljud men vi löste det tillsammans och fansen var snälla. Så det gick inte helt snett.

Har du några bra tips till personer som drömmer om göra musik?

– Att först och främst våga vara sig själv i sitt skapande. Alltid vara ödmjuk och schysst i sina affärer. Vara förberedd på att alltid vara den drivande faktorn när det gäller allt arbete som krävs – och till sist aldrig ge upp om det är något man älskar att göra.

 

Om Aleks – Aleksandar Manojlovic

Ålder: 35

Bor: Hökarängen

Yrke: Musikartist

Insta: @aleks1fam

Preparing for: Det bästa.

Lyssna på Aleks låt Sista timmen som hörs i Prepare-videon.

 

Prepare for 2018 – Vi startar året med en uppiggande nyhet

Mitt under årets mörkaste period lanserar vi en ny törstsläckare till vår originalserie med vitamin- och mineralberikade drycker. Vitamin Well Prepare innehåller vitaminerna C och D samt zink som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Den innehåller även koffein (15mg/100ml) för ökad vakenhet och B12 för att minska trötthet och utmattning. Perfekt inför träningspasset eller när du behöver piggas upp i vardagen.

– Vitamin Well Prepare passar perfekt för alla som behöver en bra start på det nya året, säger Catharina Carlsdotter, Head of Marketing på Vitamin Well.

Bli studentambassadör för Vitamin Well

Vill du få in en fot i arbetslivet vid sidan av plugget, börja bygga nätverk, lära dig allt om marknadsföring, projektledning, events, partnerskap och hur man skapar kreativa samarbeten? Då är Vitamin Wells nya student ambassadörsprogram något för dig!

Till VT18 letar vi efter dig som vill vara Vitamin Wells ansikte utåt i studentstäderna Karlstad, Jönköping, Östersund, Malmö eller Köpenhamn/CBS, Örebro, Luleå, Göteborg, Lund, Linköping och Uppsala. För att bli studentambassadör behöver du vara social och kreativ, hälsosam och sportig, älska marknadsföring och sociala medier och självklart digga våra drycker.

Sök genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt din fräschaste bild (fri för tolkning) till student@vitaminwell.se senast den 20e december.

#vitaminwellcome

 

Arbetsbeskrivning – Studentambassadör Vitamin Well

Att vara Studentambassadör för Vitamin Well är mer än bara ett roligt extrajobb vid sidan av studierna. Här ges du möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt bolag med konsumentprodukter i framkant med fantastiska utvecklingsmöjligheter för den som siktar högt och har höga ambitioner i livet. Du får en fot in i arbetslivet och påbörjar tidigt din karriär så att du efter studierna är fullfjädrad och redo att ta klivet in i yrkeslivet. Som Studentambassadör blir du ansiktet utåt för Vitamin Well, både på ditt universitet och i din universitetsstad. Detta genom att hålla dig och oss uppdaterade om olika events och happenings, anordna demos, sampla dryck, ta initiativ till samarbeten med olika utskott/kårer och ha en fungerande dialog med både sälj och marknad i just din stad.

Arbetsuppgifter:

 • Vara ett ansikte utåt för Vitamin Well på ditt universitet och i din universitetsstad
 • Hålla koll på olika events som sker på universitetet
 • Dema och sampla i samband med events/föreläsningar/sportsammanhang
 • Komma med olika förslag på ställen vi borde finnas/synas på
 • Vara en länk till sälj, genom att hålla koll på exponering osv i olika butiker
 • Fungera som demopersonal på diverse demo, events, tävlingar
 • Ha en fungerande relation till Säljarna i respektive stad/område
 • Uppdatera sociala medier i syfte att stärka Vitamin Wells varumärke

Ersättning:

 • 2 tråg dryck/månad
 • Kläder
 • Timlön vid demos, events och tävlingar

Personen:
Vi söker en person som har följande egenskaper

 • Utåtriktad
 • Hälsosam och medveten
 • Har ett intresse för träning (löpning, yoga, tennis, golf, alpina sporter)
 • Engagerad i studentlivet (En gången termin eller mer är meriterande)
 • Älskar Vitamin Well SÅKLART!

 

 

 

 

Premiär för Chasing The Elements – en film med Adam Holm sponsrad av Vitamin Well

Under en intensiv månad reser ett team professionella actionsportatleter, däribland Vitamin Well-ambassadören Adam Holm, genom ett andlöst vackert landskap från Lofoten till Nordkap, för att utmana och möta naturen genom olika aktiviteter och sporter.

Vitamin Well är stolt sponsor till den här filmen som skildrar deras upplevelser av naturen och de utmaningar som de ställs inför.

Just nu kan du vinna biljetter till premiären den 25/11. Håll utkik på vår Facebook!

Vitamin Well och Stina Nilsson till VW Supersprint i Östersund

Vitamin Well är stolt partner till VW Supersprint i Östersund. Skidtävlingen blir säsongens första stora internationella och kommer att direktsändas i SVT. Bland segerfavoriterna återfinns Vitamin Well-ambassadören Stina Nilsson.

– Det blir riktigt kul att starta säsongen med en supersprint. Det kommer vara många bra åkare på plats och förhoppningsvis blir det en spännande tävling att följa för publiken, säger Vitamin Well-ambassadören Stina Nilsson.

Tävlingen genomförs 27-29 oktober och världseliten kommer tävla på en bana som mäter 100 meter. En ny läktare med plats för 8000 personer har byggts upp inför tävlingen och borgar för en härlig stämning i Östersund.

– Det blir en sprakande start på säsongen och en viktig del i Vitamin Wells satsning på längdskidor. Formatet supersprint känns spännande och vi hoppas kunna lyfta upplevelsen för både atleter och åskådare, Petter Ericson Hållén, Sports Marketing Manager, Vitamin Well.

Vitamin Well kommer förse alla åkare med sportdrycken Vitamin Well+ precis som under världscuperna i Falun och Ulricehamn under förra säsongen. Dessutom kommer företaget vara på plats och arrangera aktiviteter för besökarna under hela helgen.

– Det är viktigt för oss att genomföra och utveckla evenemanget med partners som brinner för längdskidor. Det gör Vitamin Well. Sen känns det tryggt att kunna erbjuda en sportdryck av högsta kvalité till våra världsåkare, säger Ante Andersson på Sportkompaniet som arrangerar tävlingen.

Stjärnspäckad handbollstrio till Vitamin Well

Vitamin Well laddar upp inför vinterns handbollsmästerskap i Tyskland. Tillsammans med landslagsstjärnorna Bella Gulldén, Louise Sand och Nathalie Hagman växlar Vitamin Well upp sin satsning på sporten.

­­­– Det ska bli spännande att samarbeta med Vitamin Well och det är inspirerande att de satsar på handboll. Vitamin Well är en självklar del i min återhämtning mellan träningar och matcher, säger landslagsspelaren Bella Gulldén.

”Spelare som fyller arenor och charmar publiken”

Bella Gulldén, Louise Sand och Nathalie Hagman är några av landslagets mest framstående och skickliga spelare. Trion kommer vara en bärande del i Sveriges jakt på medaljer i mästerskapet som spelas i Tyskland med start i december.

­­– Nathalie, Bella och Louise är alla offensiva superstjärnor som kan vända och avgöra matcher, de är spelare som fyller arenor och charmar publiken. Men framförallt har de härliga personligheter, säger Petter Ericson Hållén, Sports Marketing Manager, Vitamin Well.

Handbollstrion stärker upp Vitamin Wells redan namnstarka team av idrottare. Sedan tidigare samarbetar företaget med Zlatan Ibrahimovic, längdåkaren Stina Nilsson och golfspelaren Joakim Lagergren.

– Det känns peppande att bli en del av ett företag med så tydligt idrottsfokus. Nutrition och idrott på elitnivå går hand i hand, det är ett naturligt samarbete, säger Nathalie Hagman.

Om spelarna

Louise Sand

Ålder: 24

Lag: Brest, Frankrike

Landskamper: 59

@louisand


Nathalie Hagman

Ålder: 26

Lag: CSM Bukarest, Rumänien

Landskamper: 95

@hagman


Bella Gulldén

Ålder: 28

Lag: CSM Bukarest, Rumänien

Landskamper: 175

@bellagullden

Följ @vitaminwellplus och @vitaminwellsverige på Instagram

Golftalangen Frida Gustafsson Spång till Vitamin Well-familjen

Vår golfsatsning fortsätter och vi inleder ett nu samarbete med talangen Frida Gustafsson Spång. Sedan tidigare är stjärnan Joakim Lagergren ambassadör för Vitamin Well och medlem i bolagets team av framgångsrika idrottsprofiler.

– Vitamin Well satsar helhjärtat på golfen, både på dam- och herrsidan, vilket är oerhört viktigt för mig. Sedan passar dryckerna mig perfekt både under träning och på tävling. Det ska bli spännande att utvecklas tillsammans, säger Frida Gustafsson Spång .

Frida har nyligen avslutat sin college-karriär på East Carolina University i USA. Nu satsar hon stenhårt på att etablera sig på Europatouren och därefter är siktet inställt på LPGA (Ladies Professional Golf Association).

– Frida har en professionell inställning till sin sport och satsar fullt ut. Hon är en förebild för andra lovande spelare som vill satsa hundra procent på golfen. Vi vill vara med och bidra till hennes fortsatta resa, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager Vitamin Well.

Med Frida Gustafsson Spång blir Vitamin Wells team av framgångsrika idrottsprofiler ännu starkare. Sedan tidigare samarbetar företaget med Zlatan Ibrahimovic, Stina Nilsson och golfstjärnan Joakim Lagergren.

 

 

Årets Run of Hope samlar in 1,7 miljoner till Barncancerfonden

Fjolårets premiärupplaga av välgörenhetsloppet Vitamin Well Run of Hope samlade in 1,1 miljoner kronor till Barncancerfonden. I år var målet satt till hela 1,5 miljoner kronor – vilket klarades av med råge. Hela 1 700 000 kronor samlades in genom loppet som gick av stapeln runt om i hela landet i lördags.

Totalt hade loppet 212 arrangörer runtom i Sverige – samt ett i Palma och ett i Valencia – som tillsammans drog in hela 1 700 000 kronor till förmån för Barncancerfonden. Vitamin Well arrangerade sju egna lopp runtom i landet, störst succé gjorde loppet i Åre där ambassadören Petter var medarrangör och en fjärdedel av Åres befolkning deltog i loppet.

– Vi är så otroligt glada, stolta och tacksamma för det här resultatet och riktar ett enormt tack till alla arrangörer och varenda en som deltog i loppet eller bidrog till insamlingen via Swish och till Barncancerfonden och våra ambassadörer med Petter Alexis Askergren i spetsen såklart. Ni är alla hjältar, säger Mariette Wolfers, Marknad Vitamin Well.

Barncancerfonden är minst lika nöjda över resultatet:

– Vitamin Well Run of Hope är ett av våra event som förenar människor i kampen mot barncancer, och i den kampen gör varje krona skillnad. Jag vill rikta ett varmt tack till alla arrangörer och deltagare, och till vår partner Vitamin Well, säger Jonas Karlsson, projektledare på Barncancerfonden.

Swish-numret 123 147 1200, som går direkt till Barncancerfonden, kommer att vara öppet till den 22 oktober om man ännu inte hunnit bidra. Alla belopp är välkomna.