Årets soliga upplaga av tennisturneringen Vitamin Well Invitational

Den 1 juni var det dags för den andra upplagan av tennisturneringen Vitamin Well Invitational som i år gick av stapeln på ett soligt Djurgården och Good To Greats tennisbanor. Det blev en lyckad och fartfylld turnering där 20 ambassadörer från Norden, Tyskland, Spanien och Österrike träffades för att göra upp om den åtråvärda segern.

 

 

 

Turneringens deltagare:
Nisse Edvall @nisseedwall
Manne Forssberg@manneforssberg.se
Tom Ljungqvist @tomljungqvist
Petter Egnefors @petteregnefors
Henrik Ljungqvist@henrikljungqvist
Hanna Modig@hannamodig
Isabella Bengtsson @isabellasess
Happy Jankell @happyjankell
Carmen Thalmann @carmenthalmann
Laurent Petit @lk_laurent
Abel Rincon @abelrinconv
Signe Bro @signebro
Sarah Bro @sarahwbro
Anders Rømer @andersroemer
Mark Gosse @markgosse
Kriselda Mustonen @kriselda
Petra Korpi @petrakorpi
Sabina Särkää @sabinasarkka

Vitamin Well stöttar Tillsammans Cup

Tillsammans Cup arrangerar fotbollscuper för integration varje år på nationaldagen, med ett mål – att fylla varje gräsplätt i Sverige med fotbollsspelande ungdomar, nyanlända och etablerade. Tillsammans Cup firar mångfald och gemenskap den 6 juni – en dag för alla. För andra året är vi stolta över att vara en del av initiativet där nya vänskaper och ett öppet Sverige främjas.

Tillsammans Cup-modellen har spridit sig snabbt. Sedan premiären 6 juni 2016 har 3500 ungdomsspelare, 25 000 besökare och 900 volontärer deltagit i evenemangen. Förra nationaldagen spelades cupen på 14 platser runtom i Sverige och det kommer spelas fotboll på ännu fler orter i år.

En som ställer sig bakom initiativet är landslagsstjärnan och vår egna ambassadör Kosovare Asllani.

– Otroligt viktigt i dagens samhälle att ett integrationsprojekt som Tillsammans Cup arrangeras för att förena och skapa relationer. Fotboll är världens bästa kommunikationsmedel så att förena ungdomarna genom sporten och låta dem kommunicera genom den tycker jag är otroligt fint, säger Kosovare Asllani.

Vitamin Well+ adderar sockerfritt alternativ till sin populära sportdryck

Nya Vitamin Well+ 003 Forest Rush riktar sig till alla som behöver ersätta förlusten av vätska och salt vid träning men inte vill få i sig kolhydrater. Drycken är helt sockerfri och innehåller en kombination av elektrolyter, aminosyror och vitaminer. 

Vitamin Well+ är utvecklad för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera under träningspasset. Drycken, som är officiell sportdryck för Svenska Fotbollförbundet, har tagits emot väl av högpresterande idrottare inom olika sporter. Nu adderar vi ett nytt sockerfritt alternativ till vår populära sportdryckserie.

– Vi har märkt en ökad efterfrågan på sockerfria produkter bland dedikerade löpare. Därför känns det helt rätt att presentera en sockerfri nyhet inför årets säsong. Forest Rush vänder sig till alla som behöver ersätta förlusten av vätska och salt vid träning men inte vill få i sig kolhydrater, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Vitamin Well+ 003 Forest Rush innehåller elektrolyter, aminosyror, vitaminer och BCAA (grenade aminosyror). Dessutom innehåller drycken även magnesium som bidrar till kroppens normala energiomsättning och muskelfunktion.

Vitamin Well samarbetar med en rad namnkunniga idrottare. Däribland märks längdåkarna Stina Nilsson och Calle Halvfarsson, handbollsspelaren Bella Gulldén och fotbollsstjärnan Kosovare Asllani. Senast in i Vitamin Wells team av ambassadörer är Sveriges snabbaste löpare på 800 meter – Lovisa Lindh.

VW+ 003 Forest Rush kommer finnas tillgänglig i hela landet från och med vecka 15. 

Innehåller också följande per 500 ml:
L-alanyl L-glutamin (Sustamine) 300 mg
BCAA 2:1:1 (Leucin, Isoleucin, Valin) 1500 mg

Vitamin Well firar tio år med ny somrig smak – hyllar alla som har varit med på resan

Vitamin Well firar tioårsjubileum med ny somrig törstsläckare i begränsad upplaga – Vitamin Well Celebrate. Genom lanseringen vill vi hylla alla som har varit med på resan.

2008 lanserade Vitamin Well sina första produkter i Sverige. Idag, tio år senare, säljs produkten i 34 länder och är en självklar favorit för många. Som en del av firandet lanseras nu sommarnyheten Celebrate med fräsch smak av mango och ananas.

– Ett jubileum kräver något extra och därför är vi stolta att presentera vårt senaste tillskott i familjen. Vitamin Well Celebrate är en perfekt törstsläckare och dessutom en chans för oss att hylla de personer som gjort Vitamin Well till vad det är idag, säger Petter Ericson Hållén.

Under åren som gått är det många idrottsstjärnor och kända profiler har varit med och bidragit till Vitamin Wells framgång. Därför kommer den nya flaskan prydas av namnen på några av de profiler som har varit med under resans gång. Även allmänheten bjuds in att till firandet – genom att lägga upp en bild under #VitaminWellCelebrate på någon som förtjänar att firas lite extra kan alla som vill tävla om fina priser och en chans att få sitt eget namn på den nya flaskan*.

– Vi vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt till att stötta oss under den här resan. Vi vill hoppas att alla vill vara med och fira med oss och ser fram emot en fantastisk fotbollssommar tillsammans, säger Petter Ericson Hållén.

Vitamin Well är officiell partner till svenska fotbollslandslagen och stöttar samtliga svenska landslag under hela året. Inför sommaren blir engagemanget ännu större i samband med årets stora fotbollshändelse – mästerskapet i Ryssland.

* Tävlingen startar vecka 15 och avslutas vecka 20. Mer information här

Vitamin Well x 20/20 Records

20/20 Records och Vitamin Well lanserar musikprojektet Prepare – en satsning för att hjälpa ungdomar som vill satsa helhjärtat på en karriär inom musiken.

I korthet fungerar Prepare så här:

Studenter som läser musikrelaterade program på Fryshuset får ansöka till Prepare. Det kan handla om ungdomar som drömmer om ett yrke som artist, producent, låtskrivare eller något annat inom musikbranschen.

Efter ansökan får de antagna studenterna genomföra en audition hos 20/20 Records. Inte för att sålla bort någon, utan för att få en bild av hur deltagarna på bästa sätt kan få hjälp att nå sina drömmar. Under året får deltagarna sedan chansen att bli coachade av etablerade producenter, artister och managers som fungerar som mentorer. De får dessutom tillgång till 20/20 Records studio för att spela in musik.

– Prepare är ett spännande och inkluderande projekt som rimmar med hur vi vill arbeta med musik. Det bygger på förberedelser och utveckling, det ska bli grymt kul att följa ungdomarnas resa och att arbeta tillsammans med 20/20 Records, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Under året kommer vi att lägga upp klipp och bilder från projektet. Håll utkik på @vitaminwellsverige

 

 

 

Sveriges snabbaste till Vitamin Well

Svenskt rekord på 800 meter, fem SM-guld och ett EM-brons. Lovisa Lindh är en av Sveriges absolut största friidrottsstjärnor – nu spetsar löparen Vitamin Wells team av idrottsprofiler.

– Det är kul att Vitamin Well samarbetar med så framstående idrottare. Jag älskar ju längdskidor, så att få vara med i samma team som Stina Nilsson känns stort, säger Lovisa Lindh.

När Lovisa Lindh var tio år följde hon med sin pappa och syster till spåret för att springa en slinga på en kilometer. Systern sprang ifrån Lovisa och rundan slutade i tårar. Men sedan dess har löpkarriären gått bättre för göteborgaren.

Medaljer på SM och EM, fina prestationer i Diamond League och förra sommaren satte Lindh svenskt rekord på 800 meter. Dessvärre slutade säsongen med skador och 26-åringen tvingades lämna återbud till VM i London.

– Nu siktar jag på att komma tillbaka i tävlingsform efter att ha byggt upp kroppen med mycket grundträning under vintern. Målet är absolut EM i Berlin under augusti.

Under senaste halvåret har det varit svårt för Lindh att få till vanliga löppass på grund av skadan. I stället har hon testat på alternativa träningsmetoder.

– Det har varit långa och tuffa pass där jag fått vrida ur kläderna efteråt. Jag har verkligen förstått att det inte räcker med vatten för att fylla på depåerna, Vitamin Wells sportdryck har hjälpt mig att orka hela vägen.

Lovisa Lindh blir en del av Vitamin Wells team av idrottsstjärnor som bland annat består av längdåkaren Stina Nilsson, handbollsspelaren Bella Gulldén, golfaren Joakim Lagergren och svenska fotbollslandslagen.

– Det är kul att stärka upp vårt team med en riktig löpstjärna. Lovisa har ambitioner att bli ännu bättre och vi hoppas kunna hjälpa henne på bästa sätt under den resan, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager, Vitamin Well.


Lovisa Lindhs tre bästa löptips:

  • Även jag, som gillar löpning, drar mig ibland för att kliva utanför dörren inför ett pass. Speciellt nu när det är löjligt kallt. Därför försöker jag alltid springa med någon annan, för att få pushen att komma iväg.
  • Variera rundorna. Försök stoppa in intervaller i träningen, det är svårt att utvecklas om man kör samma runda varje gång.
  • Unna dig efteråt! Kan vara värt att tänka på under ett tufft pass. Jag gillar semlor.

PREPARE MED KOSOVARE ASLLANI – FOTBOLLSSTJÄRNAN LADDAR FÖR ETT NYTT SUCCÉÅR

Förra året vann Vitamin Well-ambassadören Kosovare Asllani både SM-guld och Diamantbollen. Efter ett succéartat 2017 förbereder sig landslagsstjärnan för ett nytt framgångsrikt år.

Vad förbereder du dig för 2018?
Jag förbereder mig för en lång säsong med många tuffa matcher. Bland annat att försöka försvara SM-guldet med mitt klubblag Linköping, Champions League-kvartsfinal om några veckor samt VM-kvalmatcher med landslaget under året.

Vad är viktigast att tänka på inför en match?
Gör allt för att förbereda sig så bra som möjligt, för att kunna prestera på den nivån man vill. Kost, mat, sömn. Hela min vardag är egentligen anpassad kring mina träningar och matcher. När jag går ut på planen vill jag känna mig tillfredsställd med att jag gjort allt för att kunna prestera på topp.

Berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått snett?
Kan inte komma på någon gång då jag inte varit tillräcklig förberedd på grund av mig själv utan i sådana fall har det varit något man inte kan påverka själv som försenade flyg.

Bra tips till ungdomar som drömmer om att spela fotboll på den högsta nivån?
Var modiga, jobba hårt och ha tålamod!

Om Kosovare Asllani
Ålder: 28 år
Bor: Linköping
Yrke: Fotbollsspelare
Insta: @asllani9
Preparing for: Allsvenskan, Champions League och VM-kval med svenska landslaget.

Happy Jankell och vitamin well prepare

PREPARE MED HAPPY – HUR FÖRBEREDER MAN SIG SOM SKÅDESPELARE?

Filmer på duken, pjäser på scenen och maraton i pipen. Vår ambassadör Happy Jankell har många järn i elden – men hur förbereder hon sig för sina utmaningar? För Vitamin Well berättar skådespelerskan om scenskräck, lönlös panik och att njuta av jobbet.

Vad förbereder du dig för 2018?

– Jag är en sådan person som skriver massvis av nyårsmål och visioner av vad jag vill ska hända, både mål och drömmar. Sedan hoppas jag givetvis på att kunna omvandla drömmarna till konkreta mål som jag tillslut kan pricka av på min to-do-list! Jag förbereder mig för en hel del grejer med andra ord. Jag har exempelvis premiär i mitten av mars, jag ska spela i ”Frankenstein” och nu är vi mitt uppe i repetitioner. Jag har ironiskt nog en del scenskräck, så förberedelserna i hur jag ska handskas med den är i full gång i mig. Sedan min livs hobby såklart – löpningen… Det blir minst ett maraton, helst två. Det kräver sina förberedelser, minst sagt.

Vad är viktigast att tänka på inför inspelning/pjäs/lopp?

– För mig handlar det om fokus och att kunna landa i nuet. Det kan faktiskt vara svårare än det låter… det kan nog de flesta skriva under på. Att koppla bort omvärlden och vara i det här åtråvärda nuet är en utmaning i sig. Det är särskilt viktigt i mitt jobb som skådespelare, det krävs för att kunna vara närvarande och bära sin karaktär.

Utåt sätt agerar jag nog i och för sig rätt likt på startlinjen innan ett lopp som inför en teaterpremiär. Jag slår mig själv över benen, håller hårt på min integritetsbubbla (prata helst inte med mig) och jag tänker förmodligen något i stil med ”Happy, du är bäst, du är queen of fucking everything, KÖR NU!” Haha.

Berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått snett?

– Jag hatar att vara dåligt förberedd, jag blir så besviken på mig själv då. Man försätter sig själv i en jobbig situation som man med rätt förberedelser hade valet att påverka i förhand. Har man skitit i det så får man stå sitt kast. Det som är trist med dåliga och oengagerade förberedelser är ju att man inte kan njuta av situationen man är i. Om jag ska spela in en scen vill jag bara njuta av att göra mitt jobb och lägga krutet på min medspelare istället för att i panik tänka ”vad fan är min nästa replik”, det är ju lönlöst. Kommer inte på någon specifik situation men kan relatera till känslan. Har lärt mig att jag avskyr den så mycket att nu för tiden är jag nästan alltid redo för allt jag tar mig an.

Bra tips till folk som vill skådespela?

– Det finns tusen tips, men först och främst titta mycket på film och TV-serier, vad tycker du är bra och varför? Prova kanske att spela upp någon scen från filmen hemma. Filma med din mobilkamera och utvärdera dig själv lite eller be en kompis göra det, LEK!

Nycken till bra skådespeleri är att pröva sig fram och att låtsas. Sedan tycker jag att man ska kolla upp om det finns någon teaterkurs där man bor, det är alltid roligt att lära känna andra som man delar intresset med. Sedan finns det en del hemsidor där företag söker statister och mindre roller till film och TV-produktioner. Jag var själv med i en sådan sida när jag var yngre och fick faktiskt ganska mycket jobb via det systemet.

 

Om Happy Jankell

Ålder: 24 år

Bor: Stockholm

Yrke: Skådespelare

Insta: @Happyjankell

Preparing for: Premiär av Frankenstein i mitten av mars

Konditorn Sebastian Pettersson

PREPARE MED PETTERSSON – HUR FÖRBEREDER MAN SIG SOM KONDITOR?

Hur förbereder man sig som konditor? Vad är viktigast att tänka på? Vitamin Well är stolta över att presentera Sebastian Pettersson som ambassadör. Kocklandslagets konditorstjärna är en viktig del i lanseringen av den nya smaken Vitamin Well Prepare – och nu förbereder sig Pettersson för ett spännande 2018.

 

Vad förbereder du dig för 2018?

– Min absolut viktigaste förberedelse detta året är inför Culinary World Cup som äger rum i november.

Vad är det viktigaste att tänka på inför en tävling?

– Att vara strukturerad och organiserad. Ha en plan och var beredd på exakt allt. För min del är det även en nyckel att ha en god fysik. Tävlingen pågår i ca nio intensiva timmar och för att verkligen orka ge allt hela vägen så krävs det att kroppen också orkar. För att inte tala om hur otroligt många timmar som just nu läggs på träning inför tävlingen.

Kan du berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått helt snett?

– Jag är ju ett riktigt planeringsmonster och kontrollfreak så jag brukar oftast vara väldigt förberedd i allt jag ska göra, men sist jag minns att något gick riktigt snett var nog Midnattsloppet i somras. Stressig dag, började dagen med helt fel kost, dålig uppvärmning och hamnade på helt fel tempo i löpningen. Vilket ledde till en skada strax efter sex kilometer såklart.

Har du några bra tips till personer som drömmer om att tävla på din nivå?

– Att alltid ge allt, verkligen allt, 110%. Glöm aldrig bort att vara ödmjuk, ingen är fullärd. Ta alltid reda på det du inte förstår och gräv ner dig i det tills du förstår fullt ut.

Om Sebastian Pettersson

Ålder: 23 år

Bor: Stockholm

Yrke: Konditor

Insta: @sebastianpetterssonpastry

Preparing for: Culinary World Cup 2018 – Världsmästerskapen i professionell matlagning

Prepare med Aleks – Hur förbereder man sig som artist?

Hur förbereder man sig som artist? Och vad kan gå snett om man inte gör det? Vi tog ett snack om förberedelser med Vitamin Wells ambassadör/musikartisten Aleks – som även medverkar i och har gjort musiken i lanseringsfilmen för den nya drycken Vitamin Well Prepare.

Vad förbereder du dig för 2018?

– Att komma ut och spela, släppa ny musik. Jag har även börjat föreläsa vilket är utmanande och roligt.

Vad är det viktigaste att tänka på inför en spelning eller inspelning?

– Att komma förberedd och hålla fokus, om det gäller spelning att ha god kontakt med alla inblandade från ljus till ljudtekniker och framförallt – inte glömma att ha roligt under tiden.

Kan du berätta om någon gång du varit dåligt förberedd och det gått helt snett?

– Vi skulle spela på ett ställe i Stockholm för några år sedan. Vid soundcheck så visade det sig att ljudanläggningen inte funkade hos stället vi var på. Men det löste sig, vår gitarrist hade egna högtalare som vi hämtade. Det blev inte så bra ljud men vi löste det tillsammans och fansen var snälla. Så det gick inte helt snett.

Har du några bra tips till personer som drömmer om göra musik?

– Att först och främst våga vara sig själv i sitt skapande. Alltid vara ödmjuk och schysst i sina affärer. Vara förberedd på att alltid vara den drivande faktorn när det gäller allt arbete som krävs – och till sist aldrig ge upp om det är något man älskar att göra.

 

Om Aleks – Aleksandar Manojlovic

Ålder: 35

Bor: Hökarängen

Yrke: Musikartist

Insta: @aleks1fam

Preparing for: Det bästa.

Lyssna på Aleks låt Sista timmen som hörs i Prepare-videon.