Vitamin Well+ laddar upp med fotbollslandslaget

Det har gått ett halvår sedan landslagets OS-bragd i Rio – nu är siktet inställt på Europamästerskapet i Holland och nya medaljer. Sportdrycken Vitamin Well+ kommer vara med hela vägen fram till mästerskapet och ladda upp tillsammans med landslaget.

– Det känns grymt att Vitamin Well+ har en sådan tydlig satsning på vårt landslag. De har ett proffsigt bemötande och vi har en ömsesidig passion för fotbollen, vilket gör det roligt att jobba tillsammans, säger landslagets mittfältare Lisa Dahlkvist.

Vill bidra till hypen

Vitamin Well+ är officiell sportdryck till samtliga svenska fotbollslandslag – däribland herr- och U21-landslaget. Men inför sommaren 2017 ligger fokus främst på damerna. Tillsammans med utvalda spelare i laget kommer Vitamin Well+ bland annat publicera intervjuer, filmklipp och arrangera tävlingar.

– Vi vill bidra till intresset och skapa en hype kring landslaget inför sommarens mästerskap i Holland. De är fantastiska ambassadörer och förtjänar än mer uppmärksamhet, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager Vitamin Well och fortsätter:

– Det är ett gäng med härliga, starka personligheter med en tydlig ödmjukhet i sitt sätt att vara – trots att de är världsklasspelare. De är mycket inspirerande att arbeta tillsammans med och inte minst viktiga förebilder.

EM i Holland spelas mellan 16 juli och 8 augusti. Dessförinnan är det landslagssamling i Trelleborg i april och flera träningsmatcher närmare mästerskapet.

Vitamin Well stolt partner till Grammis

Svenska dryckesföretaget Vitamin Well är stolt partner till Sveriges äldsta och viktigaste musikpris – Grammis.

Vitamin Well har tagit fram en specialdesignad flaska vilken gästerna kommer att bjudas på under Grammisgalan på Stockholms Konserthus samt på efterföljande fest på Scandic Grand Central.

– Vitamin Well har samarbeten med flera talangfulla musiker. Att få vara med och uppmärksamma enastående prestationer inom svensk musik är därför ett fint tillskott till våra övriga engagemang, säger Lovisa Nordberg, Brand Manager på Vitamin Well

Årets upplaga av Grammis hålls på Konserthuset i Stockholm den 28 februari och delas ut med hela musikeliten samlad.

– Vitamin Well röner liksom svenska musiktalanger stor framgång både i Sverige och utomlands. Genom samarbetet med Vitamin Well kan vi därför bjuda Grammisgalans gäster på en törstsläckare i världsklass, säger Daniel Redgert på Perfect Day.

För mer information, vänligen kontakta:
Agnes Palinski, Media Relations Manager på Vitamin Well
E-post: agnes.palinski@vitaminwell.se Telefon: 073-988 44 68

För mer information, vänligen kontakta:
Daniel Redgert, Perfect Day
E-post: daniel.redgert@perfectdaymedia.se Telefon: 070-3484491

Vitamin Well+ blir en del av Svenska Skidspelen i Falun

Vitamin Well kommer vara på plats under Svenska Skidspelen och förse längdåkarna med sportdrycken Vitamin Well+. En av världsstjärnorna som tävlar i Falun är hemmafavoriten Stina Nilsson.

Under sista helgen i januari är det dags för de årliga världscuptävlingarna i Falun. Det blir en späckad skidhelg med sprint på lördagen och distanslopp på söndagen.

– Vi gillar Vitamin Well och engagemanget de har för längdskidåkning. Vi vill erbjuda åkarna sportdryck av högsta kvalité när de går i mål, säger Janne Svedin, Svenska Skidspelen.

Sedan tidigare är Vitamin Well+ partner till världscuptävlingarna i Ulricehamn och dessutom är stjärnskottet Stina Nilsson ambassadör för sportdrycken Vitamin Well+. Samarbetet med Nilsson gör partnerskapet med Svenska Skidspelen extra speciellt eftersom längdstjärnan är från Dalarna.

– Svenska Skidspelen är en klassiker och det är en ära att få stötta tävlingarna. Det blir en spännande del i vår satsning på längdskidor. Sen är det extra roligt att vara med när Stina tävlar på hemmaplan, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager för Vitamin Well+.

Stina Nilssons framgångar i spåren har givit Vitamin Wells satsningen på längdskidor en rejäl skjuts. 23-åringen slutade på en meriterande tredjeplats i Tour de Ski där hon vann hela fyra deltävlingar.

Just nu är Stina Nilsson dessutom aktuell med sin längdskidskola på Vitamin Wells Youtube-kanal – https://www.youtube.com/channel/UC98wivoBCGkxTx4FL8aixCg Här hittar du klippen där Stina sadlar om till coach och hjälper programledaren Nisse Edwall att bli en bättre längdåkare.

Stina Nilsson går i Zlatans fotsspår

Stina Nilsson ny ambassadör för Vitamin Well+

Tre världscupsegrar och en succéartad fjolsäsong i skidspåren. Nu ställer längdstjärnan Stina Nilsson in siktet på att ta ytterligare kliv i världstoppen tillsammans med sportdrycken Vitamin Well+.

­­­– Det känns roligt och naturligt eftersom jag använder sportdrycken Vitamin Well+ under stora delar av mina träningspass. Vitamin Well har ett genuint fokus på hälsa och idrott, vilket passar mig perfekt, säger Stina Nilsson.

Sedan JVM-guldet 2012 har Stina gått från klarhet till klarhet och etablerat sig bland världens bästa sprintåkare. Mycket tack vare sin träningskapacitet. Hon beskrivs gång efter annan som en åkare med en sällsynt förmåga att tåla hård och intensiv träning.

23-åringens första tävling för säsongen sker i Bruksvallarna den 18 november, vinterns stora mål är VM i Lathis som inleds i februari.

­­– Stina Nilsson står för en härlig mix av talang och vilja. Dessutom har hon, precis som vi på Vitamin Well, ett brinnande intresse för nutrition. Vi är stolta över att få hjälpa Stina på hennes fortsatta resa framåt, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager Vitamin Well+.

Med Stina Nilsson blir Vitamin Wells team av framgångsrika idrottsprofiler ännu starkare. Sedan tidigare samarbetar företaget med Zlatan Ibrahimović, golfaren Alex Norén, tennisspelarna Mikael och Elias Ymer samt Svenska Fotbollförbundet.

Vitamin Well stolt samarbetspartner till Zelmerlöw & Björkman Foundation

Vitamin Well är stolt samarbetspartner till Zelmerlöw & Björkman Foundation Invitational; en tennisturnering med efterföljande välgörenhetsauktion och galamiddag. Förra årets event inbringade drygt 1,9 miljoner kronor till stiftelsens arbete till förmån för utsatta barn.

Vitamin Well har till Zelmerlöw & Björkman Invitational tagit fram en specialdesignad flaska med källvatten. Drycken kommer att finnas tillgänglig under tennisturneringen i SALK-hallen den 22 november samt under kvällens välgörenhetsauktion och galamiddag.

– Att få vara med och bidra till Zelmerlöw & Björkman Foundations framgångsrika arbete för att fler utsatta barn och ungdomar ska få en bättre värld är en självklarhet för oss på Vitamin Well, säger Lovisa Nordberg, Brand Manager Vitamin Well.

Zelmerlöw & Björkman Foundation verkar för en bättre värld för utsatta barn och ungdomar. De skapar förutsättningar för alla barn och ungdomar att utveckla sin inre drivkraft. Arbetet ska utbilda ansvarstagande individer som väljer att ge tillbaka till sitt samhälle. Under året har stiftelsen även byggt en brunn för att kunna försörja eleverna på skolan Kenswed Academy i Kenya, samt 600 hushåll i det kringliggande området.

Vitamin Well If Stockholm Open

Stolt sponsor till IF Stockholm Open för 8:e året i rad

Vitamin Well är sedan 2009 stolt dryckespartner till den årliga tennistävlingen If Stockholm Open.

I drygt 40 år har If Stockholm Open samlat den internationella tenniseliten och är ett självklart evenemang för alla tennisintresserade. Sedan 2009 är den svenska funktionsdrycken Vitamin Well officiell dryckespartner och finns även i år på plats under hela turneringen och förser både spelare och publik med välbehövliga törstsläckare.

If Stockholm Open går av stapeln den 15-23 oktober med ett koppel av namnkunniga spelare i startfältet, däribland Juan Martín del Potro och svensk tennis stora framtidshopp Elias och Mikael Ymer.

– Vitamin Well har alltid haft ett stort engagemang i tennis, och i somras slöt vi även upp bakom svensk tennis mest lovande unga talanger – Elias och Mikael Ymer. Att vara dryckessponsor och finnas på plats under If Stockholm Open känns därför som en självklarhet, säger Mariette Wolfers, Marknadschef Sverige, Vitamin Well.

– Vi har fått väldigt mycket positiv feedback av såväl spelare som publik från tidigare samarbeten med Vitamin Well i såväl If Stockholm Open som under tennisveckorna i Båstad. Genom samarbetet kan vi erbjuda en välsmakande törstsläckare både på och utanför tennisbanan, säger Simon Aspelin, turneringsledare för If Stockholm Open.

Zlatan@work vinnare av Årets Bästa Kampanj X 2

Vitamin Wells succé Zlatan@work har tilldelats priset som Årets Bästa Kampanj samt silver i kategorin Årets Bästa Digitala Aktivitet av Inhousetävlingen 2016.

Vitamin Wells succé Zlatan@work med idag närmre 3,7 miljoner views har tilldelats priset som Årets Bästa Kampanj med följande motivering: ”Med humor, äkthet och genom att sänka garden har vinnaren av Årets Bästa Kampanj skapat en viral raket. Huvudrollsinnehavaren iklär sig en ny roll och vågar driva med mediebilden av sig själv.”

Catharina Carlsdotter, Head of Marketing, säger så här om Vitamin Wells framgångsrika arbete:

– Vi har skapat en talangfull inhousebyrå vars färdigheter jag är övertygad om kommer skapa nya succéer såsom Zlatan@work.

Inhousetävlingen är den enda tävlingen i Sverige som belönar reklam som produceras internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar.

Två dagar senare tar samma kampanj hem vinsten som Årets Kampanj 2016 av Dagligvarugalan med följande motivering: I en kategori som alltför ofta får nöja sig med slätstrukna adaptioner sticker årets vinnare ut med kampanjer som ger sina betraktare vad alla betraktare förtjänar – något som faktiskt är värt att titta på, något som är värt att dela och värt att prata om. För en viralsuccé med sällsynt bra tonträff, för en gedigen butikskampanj och ett ordentligt kliv i försäljningsstatistiken”.

 

Har du missat succén kan du se alla avsnitt här!

Vitamin Well x Veronica Maggio

Vitamin Well dryckessponsor till Veronica Maggio på Stadion

Vitamin Well stolt dryckessponsor till Veronica Maggio på Stadion

– Veronica Maggio är en av Sveriges mest spännande röster, en stor inspiratör och fritänkande talang som passar vår nylanserade dryckesserie Vitamin Well Free utmärkt och som vi är väldigt stolta över att få samarbeta med, säger Mariette Wolfers, marknadschef Sverige för Vitamin Well.

Den 13 augusti kommer Vitamin Well vara dryckessponsor när Maggio intar Stadion för en exklusiv spelning i sommarnatten – med en publik på 25 000 personer. Kvällen till ära har en specialdesignad flaska med ett kolsyrat och ett stilla vatten tagits fram som, utöver Vitamin Well Free, kommer finnas till försäljning under hela konserten.

Vitamin Well sponsrar Alex Norén

Vitamin Well är ny stolt sponsor av Alex Norén, en av världens mest aktuella golfspelare och femfaldig Europatourvinnare. Genom samarbetet vill Vitamin Well medverka i Alex’ fortsatta resa inom golfen på högsta internationella nivå.

Alex Norén är femfaldig Europatourvinnare, Nordea Master-vinnare 2015 och nu senast i helgen även vinnare av Scottish Open på Europatouren. Han är också spelklar för The Open Championship på Royal Troon som startar på torsdag. Ett stort fokus tillsammans med en vilja att testa nya vägar har gett Alex en plats bland golfens världselit.

– Vitamin Well ligger ständigt i framkant och vågar vara innovativa, vilket stämmer väl överens med mina tankar och värderingar. Tillsammans med Vitamin Wells drycker ser jag nu fram emot en fortsatt fantastisk golfsäsong med spel i de största tävlingarna i världen, säger Alex Norén.

Vitamin Well har satsat på golf sedan sponsorskapet av Nordea Masters 2011. Samarbetet med Alex är en del i en långsiktig strategi att uppmärksamma idrottare som är bra förebilder och inspiration för andra. Alex engagerar sig bl.a. i Junior Masters Invitational, en öppen juniortävling med tävlingar fördelade över hela landet.

–  Alex Norén är en av sportens mest dedikerade och ödmjuka spelare. Alex’ framgångar tillsammans med hans engagemang har gjort honom till ett stort föredöme bland många lovande ungdomar – en viktig förebild som vi vill lyfta genom vårt samarbete, säger Mariette Wolfers, Marknadschef Sverige, Vitamin Well.

Vitamin Well ny sponsor av tennisbröderna Ymer

Vitamin Well är ny stolt sponsor av tennisbröderna Elias och Mikael Ymer. Genom samarbetet vill Vitamin Well bidra till brödernas fortsatta satsning att förverkliga sina drömmar om att bli bland de bästa i världen.

Tennisbröderna är två unga talanger som etablerat sig som svensk tennis stora framtidshopp. Elias Ymer ligger idag på plats 124 i världsrankingen och var bland annat nominerad till Lilla Bragdguldet tidigare i år, han är även utsedd till en av sex ”young guns” av spelarorganisationen ATP. Mikael är rankad fyra i världen bland spelare under 18 år.

– Att få bli en del av Vitamin Well och deras team känns självklart för oss! Tillsammans jobbar vi mot samma mål – att bli bäst, säger Elias Ymer.

Även Mikael är glad för det nya samarbetet med Vitamin Well.

– Och det här är bara början. Som en av mina stora förebilder hade sagt – ”We are just warming up”, säger Mikael Ymer.

Vitamin Well har satsat på tennis sedan 2009 och samarbetet med bröderna är en del av en långsiktig strategi.

– Vitamin Well har en konstant strävan efter att bli ännu bättre – vi skapar egna regler, vi gör det vi tror på och vi vågar tänka annorlunda. Bröderna har en liknande strävan och bakgrund, så vi kan verkligen identifiera oss med dem. De är viktiga förebilder och med samarbetet vill vi inspirera andra unga talanger, säger Mariette Wolfers, Marknadschef Sverige, Vitamin Well.