Stjärnspäckad handbollstrio till Vitamin Well

Vitamin Well laddar upp inför vinterns handbollsmästerskap i Tyskland. Tillsammans med landslagsstjärnorna Bella Gulldén, Louise Sand och Nathalie Hagman växlar Vitamin Well upp sin satsning på sporten.

­­­– Det ska bli spännande att samarbeta med Vitamin Well och det är inspirerande att de satsar på handboll. Vitamin Well är en självklar del i min återhämtning mellan träningar och matcher, säger landslagsspelaren Bella Gulldén.

”Spelare som fyller arenor och charmar publiken”

Bella Gulldén, Louise Sand och Nathalie Hagman är några av landslagets mest framstående och skickliga spelare. Trion kommer vara en bärande del i Sveriges jakt på medaljer i mästerskapet som spelas i Tyskland med start i december.

­­– Nathalie, Bella och Louise är alla offensiva superstjärnor som kan vända och avgöra matcher, de är spelare som fyller arenor och charmar publiken. Men framförallt har de härliga personligheter, säger Petter Ericson Hållén, Sports Marketing Manager, Vitamin Well.

Handbollstrojkan stärker upp Vitamin Wells redan namnstarka team av idrottare. Sedan tidigare samarbetar företaget med Zlatan Ibrahimovic, längdåkaren Stina Nilsson och golfspelaren Joakim Lagergren.

– Det känns peppande att bli en del av ett företag med så tydligt idrottsfokus. Nutrition och idrott på elitnivå går hand i hand, det är ett naturligt samarbete, säger Nathalie Hagman.

Om spelarna

Louise Sand

Ålder: 24

Lag: Brest, Frankrike

Landskamper: 59

@louisand


Nathalie Hagman

Ålder: 26

Lag: CSM Bukarest, Rumänien

Landskamper: 95

@hagman


Bella Gulldén

Ålder: 28

Lag: CSM Bukarest, Rumänien

Landskamper: 175

@bellagullden

Följ @vitaminwellplus och @vitaminwellsverige på Instagram

Golftalangen Frida Gustafsson Spång till Vitamin Well-familjen

Vår golfsatsning fortsätter och vi inleder ett nu samarbete med talangen Frida Gustafsson Spång. Sedan tidigare är stjärnan Joakim Lagergren ambassadör för Vitamin Well och medlem i bolagets team av framgångsrika idrottsprofiler.

– Vitamin Well satsar helhjärtat på golfen, både på dam- och herrsidan, vilket är oerhört viktigt för mig. Sedan passar dryckerna mig perfekt både under träning och på tävling. Det ska bli spännande att utvecklas tillsammans, säger Frida Gustafsson Spång .

Frida har nyligen avslutat sin college-karriär på East Carolina University i USA. Nu satsar hon stenhårt på att etablera sig på Europatouren och därefter är siktet inställt på LPGA (Ladies Professional Golf Association).

– Frida har en professionell inställning till sin sport och satsar fullt ut. Hon är en förebild för andra lovande spelare som vill satsa hundra procent på golfen. Vi vill vara med och bidra till hennes fortsatta resa, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager Vitamin Well.

Med Frida Gustafsson Spång blir Vitamin Wells team av framgångsrika idrottsprofiler ännu starkare. Sedan tidigare samarbetar företaget med Zlatan Ibrahimovic, Stina Nilsson och golfstjärnan Joakim Lagergren.

 

 

Årets Run of Hope samlar in 1,7 miljoner till Barncancerfonden

Fjolårets premiärupplaga av välgörenhetsloppet Vitamin Well Run of Hope samlade in 1,1 miljoner kronor till Barncancerfonden. I år var målet satt till hela 1,5 miljoner kronor – vilket klarades av med råge. Hela 1 700 000 kronor samlades in genom loppet som gick av stapeln runt om i hela landet i lördags.

Totalt hade loppet 212 arrangörer runtom i Sverige – samt ett i Palma och ett i Valencia – som tillsammans drog in hela 1 700 000 kronor till förmån för Barncancerfonden. Vitamin Well arrangerade sju egna lopp runtom i landet, störst succé gjorde loppet i Åre där ambassadören Petter var medarrangör och en fjärdedel av Åres befolkning deltog i loppet.

– Vi är så otroligt glada, stolta och tacksamma för det här resultatet och riktar ett enormt tack till alla arrangörer och varenda en som deltog i loppet eller bidrog till insamlingen via Swish och till Barncancerfonden och våra ambassadörer med Petter Alexis Askergren i spetsen såklart. Ni är alla hjältar, säger Mariette Wolfers, Marknad Vitamin Well.

Barncancerfonden är minst lika nöjda över resultatet:

– Vitamin Well Run of Hope är ett av våra event som förenar människor i kampen mot barncancer, och i den kampen gör varje krona skillnad. Jag vill rikta ett varmt tack till alla arrangörer och deltagare, och till vår partner Vitamin Well, säger Jonas Karlsson, projektledare på Barncancerfonden.

Swish-numret 123 147 1200, som går direkt till Barncancerfonden, kommer att vara öppet till den 22 oktober om man ännu inte hunnit bidra. Alla belopp är välkomna.

Stolt finalist i Dagligvarugalan 2017

Vi är stolta och glada över att Dagligvarugalan har utsett Vitamin Well som finalist i kategorin Årets Leverantör 2017. Juryns motivering – ”Vitamin Well är ett ungt och framgångsrikt företag som inte dribblar bort framgångarna från sina tidigare kampanjer utan fortsätter att övertyga marknaden med nya produkter och stark tillväxt.”

Front Row på Fashion Week Stockholm

Fashion Week Stockholm SS18 har öppnat sina portar och vi intar första parkett – med ett flertal engagemang och inte minst som ett sockerfritt alternativ till den svenska och internationella design- och modeeliten.

Fashion Week Stockholm SS18 (30 augusti – 1 september)

Vitamin Well Free Style finns som en sockerfri törstsläckare under visningar, event samt övriga arrangemang i Fashion Weeks regi på Grand Hôtel, likväl i tillhörande presslounge.

Björn Borg presenterar Signature Collection (31 augusti)

Vi har även tagit fram en specialdesignad vattenflaska till när mode- och sportvarumärket Björn Borg presenterar sin Signature Collection i Kungliga Tennishallen.

 

Fashion Night (31 augusti)

Under Fashion Night finns Vitamin Well på Norrmalmstorg med sval dryck och utlottning av biljetter till fredagens visningar i Spegelsalen på Grand Hôtel. Daisy Grace finns även på plats hos Vitamin Well och erbjuder en Quickfix av håret inför festligheterna.

Under Fashion Night håller butikerna i Biblioteksstaden kvällsöppet med mingel, andra event och livestreaming från pågående märkesvisningar.

Mall of Scandinavias modedagar (28 augusti – 3 september)

Under modedagarna på Mall of Scandinavia finns Vitamin Well Free Style som ett sockerfritt alternativ i Loungen samt i goodiebagsen. Tre dagar fyllda med modevisningar, trendspaningar, shopping och event.

Följ @vitaminwellsverige på Instagram

Håll koll på taggarna #fwsthlm och #vitaminwellsverige i sociala medier. Stay Free!

 

Ny golfstjärna till Vitamin Well

Vitamin Well fortsätter satsa på golfsporten. Nu inleder företaget ett samarbete med den svenske golfstjärnan Joakim Lagergren.

– Det känns naturligt att samarbeta med Vitamin Well just för att de har ett tydligt golffokus och satsar seriöst på sporten, både på proffs- och ungdomsnivå. Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med Vitamin Well, säger Joakim Lagergren.

Tillhör toppskiktet av golfare i Sverige

Lagergren tog steget till proffsgolfen för sju år sedan och har sedan dess tagit stora steg i sin utveckling. I år var han exempelvis tvåa i den stjärnspäckade tävlingen Commercial Bank Qatar Masters. Det är bara en tidsfråga innan 25-åringen vinner sin första titel på Europatouren.

– Joakim tillhör redan Sveriges toppskikt av golfare trots sin unga ålder. Han är dessutom en ödmjuk person som verkligen brinner för golfsporten, inte minst på ungdomsnivå. Den passionen är viktig för oss på Vitamin Well, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager Vitamin Well.

Med Joakim Lagergren blir Vitamin Wells team av framgångsrika idrottsprofiler ännu starkare. Sedan tidigare samarbetar företaget med Zlatan Ibrahimović, Stina Nilsson och samtliga svenska fotbollslandslag.

Joakim Lagergrens kommande tävlingar:

24–27 augusti – Made in Denmark (Danmark)
7–10 september – Omega European Masters (Schweiz)
14-17 september – KLM Open (Nederländerna)

Bli Vitamin Wells nästa studentambassadör – ansök nu!

Vill du få in en fot i arbetslivet vid sidan av plugget, börja bygga nätverk, lära dig allt om marknadsföring, projektledning, events, partnerskap och hur man skapar kreativa samarbeten? Då är Vitamin Wells nya student ambassadörsprogram något för dig!

Nu till hösten letar vi efter dig som vill vara Vitamin Wells ansikte utåt i studentstäderna Stockholm, Uppsala, Lund, Göteborg, Örebro, Linköping och Luleå. För att bli studentambassadör behöver du vara social och kreativ, hälsosam och sportig, älska marknadsföring och sociala medier och självklart digga våra drycker.

Sök genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt din fräschaste bild (fri för tolkning) till student@vitaminwell.se senast den 25e augusti.

Vitamin Well släcker törsten under tennisveckorna i Båstad

I sommar firar Vitamin Well tre år som officiell dryckessponsor till Skistar Swedish Open och Ericsson Open i Båstad. Tävlingarna pågår mellan 16-30 juli – och nu utvecklas samarbetet ytterligare.

Vitamin Well är på plats undertennisveckorna i Båstad och förser dam- och herrturneringens högklassiga spelare samt publik med välbehövliga törstsläckare.

– Vitamin Well är starkt förknippat med tennis och genom samarbetet kan vi erbjuda våra toppspelare och publik en välsmakande törstsläckare, säger Christer Hult, Tournament Director, Lagardère Sports.

I sommar växlar Vitamin Well upp engagemanget i ytterligare. Den flerfaldiga SM-medaljören Charlotte Karlsson håller i löpträningar under herrveckan och Vitamin Well Free Style tour intar Båstadscenen tillsammans med artisten Marlene den 19 juli. Dessutom har de specialdesignade flaskettiketterna en ny look.

– Vi vill vara den självklara drycken för tennisspelare och publik! Vitamin Well har ett långsiktigt engagemang i tennis, sedan 2016 är bl.a. Susanne Celik ambassadör och vi är även stolta sponsorer till Stockholm Open i oktober. För oss är det en självklarhet att synas under tennisveckorna i Båstad, säger Mariette Wolfers, Marknadschef Norden, Vitamin Well.

Emma Igelström och Vitamin Well till Karlstad Triathlon

Den 15-16 juli arrangeras Karlstad Triathlon för sjätte gången. I år får loppet extra stjärnglans då tidigare världssimmaren Emma Igelström deltar i den Olympiska distansen. Dessutom kommer Vitamin Well+ vara på plats och boosta samtliga deltagare med sportdryck.

–­Det ska bli superkul att komma till Karlstad. Jag har hört mycket om tävlingen och att den är riktigt bra. Jag uppskattar verkligen lokala tävlingar som Karlstad Triathlon, det blir ofta en familjär stämning, säger Emma Igelström, som är Vitamin Well-ambassadör.

Efter simkarriären har Emma Igelström gjort en gedigen triathlonsatsning, under våren kvalificerade hon sig för VM på Ironmandistansen som avgörs på Hawaii i höst.

–Jag har varit bäst i världen i simning, nu gör jag bara det som är kul, säger Igelström.

Loppet genomförs i de centrala delarna av Karlstad med start och mål i Mariebergsskogen, och består av grenarna simning, cykling och löpning. I Karlstad Triathlon finns det olika distanser för att alla ska kunna prova på sporten.

–Vitamin Well är en aktiv samarbetspartner in om konditionsidrott och det känns jättekul att ha med dem ombord när vi satsar långsiktigt på att utveckla vår verksamhet och våra motionslopp, berättar tidigare tennisproffset Magnus Norman som driver CAPA Karlstad.

Vitamin Well är även partner till Hammaröloppet, Karlstad Trailrun, Karlstadsimmet och Karlstad Swimrun som arrangeras av Capa Karlstad.

Vitamin Well+ är stolt partner till Tillsammans Cup

Den 6 juni är det dags för Tillsammans Cup – nationaldagens fotbollsfestival där unga möter unga, oavsett bakgrund. Förra året arrangerades evenemanget för första gången i Stockholm. Nu växer initiativet och Tillsammans Cup kommer att spelas på 13 orter runt om i Sverige.

Tillsammans Cup är en fotbollsturnering där ungdomar som nyligen kommit till Sverige och de som bott här länge blandas i olika lag för en heldags vänskapsturnering.

–­Vårt mål är att fylla varje gräsplätt i Sverige för att fira nationaldagen så som den borde firas – i kärleken och gemenskapens tecken, säger Marica Määtä som är medgrundare till Tillsammans Cup.

Vitamin Well har under våren spridit Tillsammans Cups budskap via butiksmaterial och kommer att förse alla spelare och ledare med sportdryck under nationaldagen. Deltagarsiffran väntas bli närmare 4000.

–Det är oerhört kul att Tillsammans Cup växer. Vitamin Well är glada att få vara med och bidra till en fantastisk fotbollsdag den 6 juni, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager, Vitamin Well.

Tillsammans Cup, som vem som helst kan arrangera, kommer spelas på följande orter:

– Stockholm
– Göteborg
– Eskilstuna
– Fisksätra
– Habo
– Höga Kusten
– Motala
– Sätra
– Tullinge
– Åkersberga
– Örebro
– Örnsköldsvik
– Övertorneå

Om Tillsammans Cup

Tillsammans Cup är en fotbollsturnering som äger rum varje år på nationaldagen. Nyanlända och etablerade ungdomar blandas upp i lag och spelar fotboll för att främja nya vänskaper och ett öppet Sverige. Vem som helst, privatpersoner, föreningar, skolor och företag, bjuds nu in att själva arrangera en egen lokal Tillsammans Cup på nationaldagen.

Läs mer om hur du kan arrangera Tillsammans Cup.